top of page

Ofte stillede spørgsmål

01.

HVORNÅR KAN MAN STARTE TIL HVALPETRÆNING?

Man kan ikke starte for tidligt med at komme til hvalpetræning. Begynd gerne træningen når hvalpen er 8 uger. I starten skal trænings sessionerne være korte så den lille hvalp ikke bliver alt for træt og får en dårlig oplevelse. Det er en rigtig god ide at gå til hvalpetræning med din hvalp, da det er med til at socialisere din hvalp godt fra starten, og det giver også et helt specielt bånd imellem dig og din hvalp, når i går til hvalpetræning sammen.

02.

HVORDAN ER HVALPETRÆNING?

På et hvalpetræningskursus lærer man meget kontaktøvelser og hvalpen socialiceres med andre hvalpe og lærer på den måde et godt hundesprog. Hvalpetræningen er ofte bygget op omkring de samme øvelser som almindelig hundetræning med positiv træningsformer, men man vil være meget skånsom og lade hvalpen have hvalpeadfærd og lege øvelserne ind, uden at kræve mere end hvalpen kan klare.

03.

HVORNÅR KAN MAN STARTE TIL HUNDETRÆNING?

Der findes flere forskellige former for hundetræning. Der er noget træning du kan starte på med det samme, andet krævet at du har gået på et begynder kursus.  Spørg vores trænere herom

04.

HVILKE TRÆNINGSFORMER TILBYDER DCH NØRHALD?

DcH Nørhald tilbyder hundetræning til alle lovlige hunderacer og blandingshunde. Vi har 2 hvalpehold, et unghundehold, et motivationshold, to konkurrencehold, et nosework hold,  et agility hold, 2 hoopers hold og et hundefitness hold.

05.

HVAD KOSTER HUNDETRÆNING?

Alle kurser forløber sig over et år (2 sæsoner) og koster kr. 1.208,- 

06.

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE TIL TRÆNING?

Prutteposer, små bløde og lækre godbidder – gerne 2 forskellige slags (150 – 200 gram),  godbidstaske eller tøj med store og lettilgængelige lommer, fast halsbånd eller sele, dressurline på ca. 2 meter m. karabinhage i begge ender (Ikke flexline), vand og vandskål, tæppe eller måtte (Kun hvalp), vaccinationstest (Ved første træning på året) 

07.

HVAD FÅR JEG SOM MEDLEM AF DCH NØRHALD?

Som medlem af DcH får du:

Undervisning fra 2 veluddannede hundetrænere samt

 

10 % rabat hos Agria Dyreforsikringer, når du opgiver dit medlems-/ ID-nummer, da de er hovedsponsor af DcH

 

10 % rabat hos DogCoach når du opgiver dit medlems-/ ID-nummer og bruger rabatkoden som du får af din formand

 

10% rabat hos Egonsliner.dk skriv DcH10 i rabatkodefeltet og oplys dit DcH medlemnr. i kommentarfeltet.

 

10% rabat på Canelana hos Indog.dk med koden 2154DCH

 

10% rabat hos Chrisco.dk når du skriver ChriscoDcH i rabatkodefeltet.

 

Gratis medlemsblad 6 gange om året

 

Mulighed for at få en uddannelse som instruktør, kredsinstruktør, hundeadfærdskonsulent, dommer, eftersøger og foreningsleder.

bottom of page