top of page

Ofte stillede spørgsmål

01.

HVORNÅR KAN MAN STARTE TIL HVALPETRÆNING?

Man kan ikke starte for tidligt med at komme til hvalpetræning. Begynd gerne træningen når hvalpen er 8 uger. I starten skal trænings sessionerne være korte så den lille hvalp ikke bliver alt for træt og får en dårlig oplevelse. Det er en rigtig god ide at gå til hvalpetræning med din hvalp, da det er med til at socialisere din hvalp godt fra starten, og det giver også et helt specielt bånd imellem dig og din hvalp, når i går til hvalpetræning sammen.

02.

HVORDAN ER HVALPETRÆNING?

På et hvalpetræningskursus lærer man meget kontaktøvelser og hvalpen socialiceres med andre hvalpe og lærer på den måde et godt hundesprog. Hvalpetræningen er ofte bygget op omkring de samme øvelser som almindelig hundetræning med positiv træningsformer, men man vil være meget skånsom og lade hvalpen have hvalpeadfærd og lege øvelserne ind, uden at kræve mere end hvalpen kan klare.

03.

HVORNÅR KAN MAN STARTE TIL HUNDETRÆNING?

Der findes flere forskellige former for hundetræning. Der er noget træning du kan starte på med det samme, andet krævet at du har gået på et begynder kursus.  Spørg vores trænere herom

04.

HVILKE TRÆNINGSFORMER TILBYDER DCH NØRHALD?

DCH NØRHALD tilbyder hundetræning til alle lovlige hunderacer og blandingshunde. Vi har hvalpehold, et unghundehold, et motivationshold, to konkurrencehold, et blandingshold, et nosework hold,  et agility hold et hoopers hold og et klikker hold.

05.

HVAD KOSTER HUNDETRÆNING?

Kurset hvalpetræning forløber sig over et halvt år og koster kr. 905,-

Kurserne Agility, Nosework, Blandet hold og hoopers holdet forløber sig over et halvt år og koster kr. 915,-

Kurserne Unghundeholdet, Motivationsholdet, Konkurrenceholdene forløber sig over 1 år og koster kr. 1.208,-

06.

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE TIL TRÆNING?

Prutteposer, små bløde og lækre godbidder – gerne 2 forskellige slags (150 – 200 gram),  godbidstaske eller tøj med store og lettilgængelige lommer, fast halsbånd eller sele, dressurline på ca. 2 meter m. karabinhage i begge ender (Ikke flexline), vand og vandskål, tæppe eller måtte (Kun hvalp), vaccinationstest (Ved første træning på året) 

hund på spring_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.png

TRÆNINGS
PLADS

Sognevej 15 

8983 Gjerlev J

DCH NØRHALD

KONTAKT OS

Formand 
Anette Barksman
Tlf.: 20224016

Email: norhalddch@gmail.com

 

VIGTIGT

CVR/ SE nr.: 33693486
Jutlander Bank 
Reg nr.  9363  Konto nr. 0002373580
bottom of page