top of page

Tips til køb af hvalp

Billede-2-hjemmeside.jpg

FØR DU KØBER EN HVALP

 

Hvad kræver det at have en hund? Enighed i familien om at få en hund. Har du eller skal du i nærmeste fremtid have børn er det så nu du skal have hund?……….

Billede-4-hjemmeside-297x300.jpg

DEN FØRSTE TID

 

Reglerne for hvalpen skal være på plads, så den kan lære dem som behovet opstår. Reglerne kan omhandle; ud/ind ad døren, gå i kurven når der kommer gæster, være i møblerne, hoppe op ad folk mm. Dette har intet med lederskab at gøre, blot almindelig husregler for hunden…….

Oestrand-Butik-7-300x169.jpg

FØR DU KØBER EN HVALP

 

Dette skal være købt inden du henter hunde. En lovpligtig ansvarsforsikring, sygeforsikring og udstyr som navneskilt (lovpligtigt), line, sele, halsbånd, kurv, legetøj og foder (evt. i samråd med opdrætter)……………..

hvalpe-300x300.jpg

 

SOCIALISERING

 

Hvalpen har forskellige frygtfaser, hvor den kan blive bange for velkendte ting. Samtidig kan den have svært ved at håndtere nye ting. Disse faser skal man tage alvorligt, og forsøge at hjælpe hvalpen igennem så godt som muligt ved at anerkende det. Pres derfor ikke hvalpen til at gøre noget den er utryg ved ...................

dyrlaege.jpg

 

FRA DYRLÆGEN

 

En vaccination får kroppen til at danne en modstands-kraft mod de sygdomme, der er vaccineret imod. Når hundens krop har dannet nok forsvarssystem mod sygdommen, så er der dannet et alarmberedskab, som reagerer, hvis den møder de sygdomme, som den er vaccineret imod………………

puppy-4234435_1920.jpg

 

SANSESTIMULERING

 

DCH’s konsulentudvalg har udarbejdet et skriv om sanse-stimulering til hvalpe. Læs konsulent-udvalgets skriv her.

hundeskole-300x300.jpg

 

HVALPESKOLEN 1

 

I kølvandet af den første bølge corona hvor al træning gik i stå – også hvalpetræning – sagde jeg ja til at være instruktør på et hvalpehold. Nu er jeg i gang med det andet hold. En fantastisk positiv oplevelse med nye friske hundeejere og deres små håbefulde hvalpe………………..

hundeskole-300x300.jpg

 

HVALPESKOLEN 2

 

Covid 19 har måske været medvirkende årsag til at rigtig mange har valgt at nu skal familien have hund. Vi har ikke været på ferie i udlandet, vi har været meget hjemme, og så er tiden blevet inde til noget nyt, nemlig at få en hundehvalp.

dog-5296847_1280.jpg

 

AGRIA FORSIKRING

 

Beregn tilbud på en dyreforsikring og download en app med tips og tricks til hvordan du bedst hjælper en hund når ulykken er ude og den har behov for lægehjælp

bottom of page