top of page

Hvalpeholdet

Hvalpeholdet er for alle hunde i alderen 8 uger – 6 måneder uanset race. Hvis der er mange hvalpe oprettes et juniorhold for de ældste hvalpe.

 

Det er nemmest at begynde træningen af hvalpen allerede, når den er 9 uger gammel. Træningen på hvalpeholdet er tilrettelagt, så der tages hensyn til hvalpens alder. Der lægges vægt på kontaktøvelser, motivation, tillid og samarbejde mellem hund og fører.

 

Der bliver trænet indgående i “at komme”, når der bliver kaldt” og at gå pænt i snor. Desuden trænes stå, sit og dæk, og der vil hver træningsgang være et ”frikvarter”, hvor hvalpene leger med hinanden, så de bliver socialiseret til omgang med andre hunde og de lærer at omgås på en hensigtsmæssig måde. Dette frikvarter foregår efter aftale med træneren, således at hunden altid får det optimale ud af legen med de andre hunde.

 

Hvad skal du medbringe:

 

Du skal medbringe:

 

1. Godbidder, som hvalpen er meget glad for. Godbidderne bør være små, bløde kødstykker i rigelig mængde. Det kan være en fordel, at hvalpen ikke har fået for meget morgenmad på træningsdagen.

 

2. En fast snor – flexliner er ok til gåturen, men IKKE til at træne med.

 

3. Hvalpens yndlingslegetøj (knudetov, strømpe, bold, pibedyr el.lign.), som bruges til belønning i forbindelse med træningen.

 

4. En lang line, hvis man har en. (Kan lånes af træneren)

 

5. Et tæppe/liggeunderlag
Man får det bedste resultat af træningen, hvis det er den samme, som træner med hvalpen hver gang. Den enkelte hundefører har sin egen måde at gøre tingene på og hvalpen bliver let forvirret, hvis signalerne ikke er de samme hver gang.

NB! Hvis din hund er fyldt 6 måneder, vil DcH Nørhalds trænere – i samråd med dig – vurdere om din hund skal gå på et hvalpehold, eller ét af klubbens andre hold. Der vurderes ud fra hundens alder, evner, adfærd og hundeførerens ønsker og forventninger til træningen.

TILMELDING HVALPEHOLD

Der er indskrivning til forårssæsonen den 3. februar 2024  i Klub-huset i Råby fra kl. 10-12. Ved indskrivning bedes forsikringspolice og vaccinationsbog medbragt til forevisning, og der gøres særligt opmærksom på, at en plads på et givent hold først er garanteret, når træningsgebyr og evt årskontingent er modtaget. Meld dig derfor til og betal herpå siden inden du kommer.

Der undervises på hvalpehold hver lørdag kl. 10.00 - 10.45 

Første undervisningsdag er lørdag den 10. februar 2024

 

Derudover arrangereres der en søndag om måneden en fast spordag på tværs af alle hold.

Tjek altid Facebook inden du tager hjemmefra for evt. ændringer/aflysninger. 

Pris for 12 måneders træning: kr. 1.208,- 

Heraf kontingent kr. 516,- 

og træningsgebyr kr. 692,- 

Når du trykker på knappen tilmelding åbner programmet klubmodul. Her skal du først oprette en profil, derefter betale kontingent og tilmelde dig det/de hold du vil deltage på. Deltager du på 2 eller 3 hold får du 50 % rabat for hold nr. 2 og 3. 

Donate
AdobeStock_283909508_edited_edited_edite
bottom of page