top of page

Alt om DCH Danmark

Danmarks Civile Hundeførerforening er Danmarks største forening for træning af hunde med 118 lokalforeninger og omkring 13000 medlemmer i hele landet. I Dch er alle hunde velkomne uanset race, blanding eller størrelse.

 

I DcH tilbydes mange forskellige aktiviteter for dig og din hund. Måske kender du allerede flere slags hundesport, spor, lydighed, DcH program, familie hundetræning, agility, rally, nosework m.m.

På hvalpe- og begynderhold kan du få hjælp med de fleste almindelige problemer med opdragelse og hundeopførsel i hverdagen. Har du større problemer med din hundeadfærd kan du henvende dig til DcH´s adfærdskonsulenter. Konsulenterne har en omfattende uddannelse i hundes adfærd og det er gratis at henvende sig om hjælp.

Alt arbejde i DcH udføres af frivillige, som brænder for netop hundearbejdet. Vi har en stor uddannelsesvirksomhed, hvor både instruktører, dommere m.fl. gennemgår kurser og længere uddannelser, så det er veluddannede instuktører der tager imod dig.

Hvis du og din hund nyder at gå til træning, tilbyder DcH mange muligheder efter hvalpe – eller unghundehold. Det er forskelligt hvad og hvor meget der bliver udbudt i de enkelte klubber.

dchlogo.jpg
blad-212x300.jpg

LÆS DCH BLADET

2022

2021

2020

2019

2018

Tidligere blade

KONTAKT SEKRETARIATET, EFTERSØGNINGTJENESTEN, EN ADFÆRDSKONSULENT, EN LOKALKREDS, ELLER ET UDVALG I DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING

Forkæl dig og hunden med varer fra SHOP’en 

Køb træningstøj 

Køb hundetegn 

Køb diverse hundeartikler  

bottom of page