top of page

Konkurrencehold/ IGP

C-HOLDET

 

C-holdet er for alle, der ikke tidligere har gået til konkurrence. Det forventes, at hunden har deltaget på et lydighedshold. Der trænes i øvelserne fra DcHs konkurrenceprogram.

 

 

På C-hold trænes lydighed som lineføring, stå, sid, dæk og hjemkald, der bliver arbejdet med varighed og afstand ved stå, sid og dæk og kravene øges gradvis til konkurrence niveau svarende til minimum C-konkurrencer.

 

Der arbejdes med spring, apport, rundering, fremadsendelse, feltsøg og spor. De enkelte øvelser deles op i mindre dele og der arbejdes med korte/koncentrerede træningspas. Der bruges motivation og positiv forstærkning.

 

 

B-HOLDET

 

B-holdet er et konkurrencehold for let øvede hundeførere. På B-hold trænes lydighed som lineføring, stå, sit, dæk og hjemkald – og kravene øges til både hund og fører. Kravene til spring, feltsøg, spor, apport, rundering og fremadsendelse øges.

 

 

De enkelte øvelser deles op i mindre dele og der arbejdes med korte/koncentrerede træningspas. Der bruges motivation og positiv forstærkning.

 

Det forventes, at hundeføreren træner selvstændigt med de kendte øvelser og at alle tilbyder sig som hjælpere f.eks. i forbindelse med rundering.

 

Træningen vil jævnligt foregå andre steder end på træningspladsen i Enslev, dels for at træne spor og feltsøg i forskelligt terræn, og dels for at give hunden tryghed og erfaring i at arbejde på fremmede steder.

 

Hundeføreren skal medbringe følgende ting til træningen:

 

  • Vaccinationstest og hundeforsikring (Kun første træningsdag)

  • Prutteposer 

  • Små lækre godbidder – gerne 2 forskellige slags (150-200 gram)

  • Godbidstaske eller store tilgængelige lommer 

  • Fast halsbånd (Ikke kvælerhalsbånd)

  • Dressurline på ca. 2 meter m. carabinhager i begge ender (Ikke flexline)

  • Vandskål og vand 

  • Tæppe eller måtte 

  • Yndlingslegetøj

TILMELDING KONKURRENCEHOLD/ IGP

Der er indskrivning til forårssæsonen den 3. februar 2024  i Klubhuset i Råby fra kl. 10-12. Ved indskrivning bedes forsikringspolice og vaccinationsbog medbragt til forevisning, og der gøres særligt opmærksom på, at en plads på et givent hold først er garanteret, når træningsgebyr og evt årskontingent er modtaget.

Der undervises på konkurrenceholdene/ IGP hver mandag kl. 18.00 - 19.30. Første undervisningsdag er mandag den 5. februar 2024.

Tjek altid Facebook inden du tager hjemmefra for evt. ændringer/aflysninger. 

Pris for 12 måneders træning: kr. 1.208,- 

Heraf kontingent kr. 516,- 

og træningsgebyr kr. 692,- 

Prisen skal betales ved tilmelding

Når du trykker på knappen tilmelding åbner programmet klubmodul. Her skal du først oprette en profil, derefter betale kontingent og tilmelde dig det/de hold du vil deltage på. Deltager du på 2 eller 3 hold får du 50 % rabat for hold nr. 2 og 3. 

Donate
DSC00931_edited.jpg
bottom of page